Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki fog a PPKE nemzetközi...

Ki fog a PPKE nemzetközi igazgatás szakára járni?

Figyelt kérdés
ELvileg én igen XD
2009. júl. 23. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én csak szerettem volna...
2009. júl. 24. 02:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Oda jársz már? Jól jönne némi infó róla, ha nem zavarok!
2009. nov. 26. 22:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne néhány információ erről a szakról és maga az egyetemről!
2010. febr. 5. 18:06
 4/15 A kérdező kommentje:

[link]

itt ír pár dolgot

Amúgy nem rossz szak, de elég új is, még csak most fog végezni az első "adag". Szóval nem tudják, hogy ez a képzés amojan nyerő féle, vagy a kitörölhetem vele kategória. :)

Van benne közigazgatás, jog, meg töri. Én nem vagyok elájulva, de ha valaki ilyen érdeklődésű, egész jó választás. Az egyházi dolgot nem nagyon nyomatják, van egyházjog, de arra ötöst kaptam úgy, hogy nem jártam be. Évközben alig van valami dolgunk, zh általában csak országismeretből van. Viszga viszont olyan 7-8 körül, de mint mondtam, teljesíthető úgyis, hogy nem jártál be (ha nem vagy sík persze :)

Ha még eszembe jut valami, írok.

2010. febr. 5. 19:58
 5/15 A kérdező kommentje:
*amolyan :D
2010. febr. 5. 19:58
 6/15 A kérdező kommentje:
jah és ha valamelyikőtök végül ide jön, szívesen szolgálok könyvekkel és csudijó jegyzetekkel :)
2010. febr. 5. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
És a jogi kar milyen? Jobb az ELTE, vagy kb. egyforma?
2010. febr. 7. 16:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyenek a tanárok a PPKE-n? Rendesek? Többre mennék ezzel a szakkal, mint a sima jogásszal?
2010. febr. 7. 22:12
 9/15 A kérdező kommentje:

Az ELTE jogon az emberek meghalnak, nincs életük, a tanárok igazságtalanok, és az emberek hozzánk menekülnek át :D (volt osztáytárs mondta). Szóval nem ajánlom!

Az, hogy nálunk milyen, nem tudom, de könnyebb.

2010. febr. 7. 22:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem tudom, nem tudják, hogy ez a szak mire is lesz jó. De egy fokkal több lehetőséged van szerintem, mintha "sima tucatügyvéd" lennél.
2010. febr. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!