SEGÍTSÉG! Nem tudtam időben aktiválni az ETR-t az ELTE-n és törölték a címemet a rendszerből és egy helyen azt írják, hogy a jogviszonyom az ELTE-vel lejárt! Most mi van?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 15:11
1/6 A kérdező kommentje:
Úristen, nagyon félek, most érvénytelen a felvételim egy ilyen hülyeség miatt??
2012. aug. 20. 15:12
2/6 anonim válasza:
Most leszel elsős? Menj be a Tanulmányi Hivatalba, vagy telefonálj nekik (ha nyitva vannak már a nyári szünet után), biztos, hogy megoldják, még nem is volt beiratkozás. Melyik kar?
3/6 A kérdező kommentje:
BTK, próbáltam rájuk telefonálni, de aug. 20-a van... most a qter-en sikerült belépnem, lehet, hogy csak új e-mailt kell igényelnem... meg egyébként most néztem, és azóta is küldött az ELTE levelet, amit nyilván nem küldene, ha már nem tekintene hallgatónak, nem?
2012. aug. 20. 15:20
4/6 anonim válasza:
Olyan szerintem nincs, hogy aktiválni az ETR-t időben xD én egy hülyeség miatt (nem ment el minden bescannelt érettségi papír helyesen) fellebbezéssel (abban küldtük el a papírokat újra) nyertem tavaly felvételt és ETR-hez eha kódot csak szeptember végén kaptam, viszont ettől függetlenül semmi sem történt :D
5/6 A kérdező kommentje:
Be tudtam lépni és megadtam másik e-mail-t, azt hiszem, rendben van... fú, tényleg a szívbaj jött rám, nagyon megijedtem...
2012. aug. 20. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!