Elkezdhetek így egy OKJ-s képzést?
Figyelt kérdés
Szeptembertől szeretnék elkezdeni egy okj-s tanfolyamot, de járok jelenleg még egyetemre, egy évem van még hátra a szakomból.
Jelenthet valami problémát, hogy párhuzamosan járnék a két suliba, valami adó vagy más szempontból?
Az okj-s esti tagozaton szeretném csinálni, egy éves képzés.
Ingyenes lenne még nekem amúgy? 21 éves vagyok.
Köszi előre is:)
2012. aug. 19. 22:44
1/3 anonim válasza:
23 éves kor alatt ingyenes az első Okj.
Előbb befejezed mint az egyetemet akkor ingyenes.
2/3 anonim válasza:
"Egyetem/főiskola/munka mellett is lehet tanulni. Az nem érinti az OKJ képzés ingyenességét, hogy közben egyetemre vagy főiskolára jársz-e." Szóval semmi problémát nem jelent. :D És semmi plusz költséggel nem jár ( persze kivéve a regisztrációs díj, amit majd a leendő sulidnak fizetsz :) )
18/L
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:)
2012. aug. 20. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!