Átjelentkezésben másik egyetemmel kapcsolatban segítenél?
Figyelt kérdés
Jelenleg a BME-GTK nemzetközi gazdálkodás szakára járok. Azon elmélkedem, hogy átjelentkezhetnék a Corvinusra, mivel sokan terjesztik, hogy a Corvinusos diploma a legjobb közgazdaság terén. Utánajártam mindezeknek és azt találtam, hogy lehetséges, ha az átlagom 4,0 és a pontszámom (amikor felvettek) elérte a corvinus felvételi pontjának 90%-át, így az a kérdésem, hogy ez a pont az államilag támogatott képzések pontszámaira vonatkozhat?
Másik! Ha viszont később szert tettem 2 nyelvvizsgára, vagyis a felvételi pontszámom ez esetben nőne 56 ponttal, elfogadhatják így, vagy csak azt a pontszámot fogadják el, amit akkor, abban az évben szereztem?
2012. aug. 18. 02:41
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezzel a Corvinus tanulmányi osztályát keresd meg, ők jobban tudnak ebben a kérdésben segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!