Tényleg csak a MOME-n van divattervező szak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 22:50
1/7 anonim válasza:
Unjuk már a momés kérdéseidet...
2/7 anonim válasza:
Hát ha az a textiltervező az akkor igen.
6/7 anonim válasza:
Nézz szét az OE-RKK (Óbudai Egyetem) terén.
Könnyűipari mérnök -> textil, bőr tervezése stb
Ipari termék- és formatervező mérnök -> eredetileg nem divattervezés, de az OE-n mégis arra megy rá ez a szak.
7/7 anonim válasza:
Igen. Államilag támogatott csak a MOME-n van! Sajnos. 2012-ben 140 államilag támogatott hely volt. Jövőre nem tudom mennyi lesz. A Modart-on is van, de 1 szemeszter 300.000 FT
De az a legjobb. Párizsba is kijuthatsz ösztöndíjjal :) Sajnos mi nem vagyunk olyan gazdagok, de én is oda szeretnék menni. Anyukámék már most teszik félre a pénzt, hogy oda tudjak menni vagy a MOME-re de ott csak mesterképzésen van divattervező szak ....13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!