Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan történik egy központi...

Hogyan történik egy központi felvételi?

Figyelt kérdés
Ezen az éven fogok felvételizni a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumba. Nagyon félek a felvételitől. Nagyon nehéz? és hogyan történik ? először az írásbeli majd a szóbeli? és a szóbelin tétel húzunk? vagy hogy?

2012. aug. 15. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem volt nehéz mikor én írtam :) Van egy időpont, minden nyolcadikos ír 2 "dolgozatot" először a magyart aztán 15 perc szünet után a matekot. Nekem nagyon könnyen ment, jól is sikerültek, pedig nem gyakoroltam rá külön. Eljártam az előkészítőkre, matekból Szemcsáknéhoz, magyarból Király Erzsike tanárnőhöz, nagyon jók mindketten. (Magyarból Murányinét nem ajánlom, mert "enyhén" savanyú a nő. :S )

Én szóbelizni nem voltam, mivel csak az angol tagozatokra, haladó németre, meg humánra tartanak szóbelit. Azt mondják tanárfüggő, mennyi pontot kapsz. Egyébként igen tételek vannak.

Melyik tagozatra szeretnél jönni? :)

2012. aug. 15. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Itt megnézheted a korábbi feladatokat: [link]
2012. aug. 15. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként, nem bántásból, csak jól jön majd a későbbiekben, de nyíregyházi kis betű, és nem ezen, hanem ebben az évben.
2012. aug. 15. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. aug. 15. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
A szakot még nem tudom.. a tanáraim a haladó angolt ajánlották... :) majd meglátjuk :)
2012. aug. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!