Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire szokták nézni OTDK-n...

Mennyire szokták nézni OTDK-n a dolgozat terjedelmét?

Figyelt kérdés
Pár ezer (2-3 ezer) karakterrel túl lehet lépni?
2012. aug. 13. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. semennyire. Olyan emberek ülnek ott, akiket nem a rizsázás érdekel, hanem a tényleges munka.
2012. aug. 13. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen értem, de ahhoz, hogy érdemlegesen kifejtsem az egyik fejezetet, túl kell lépnem a karterszámot kicsivel. Ettől még nem rizsa... Inkább az az idegesítő, hogy a karakterszámba beleszámít az irodalomjegyzék, meg a tartalomjegyzék is. Na, az aztán a tényleges munka!
2012. aug. 13. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezzel szenvedek!! Megírtam kb. 60 oldalt eddig, tökéletesen összeállítottam, mindent bemutatva, majd megtudtam tegnap hogy 100.000 a leütésszám, tartalomjegyzékkel, melléklettel, és irodalommal együtt. Ha kiveszek belőle részeket, totál értelmetlen az egész, ha szűkítem akkor meginkább. Igaz én kari tdkn indulok még, de otdkra szeretnék kijutni vele. Totál káosz, konzulensem meg épp nyaral :( 2-3 ezer karakterrel én is túl fogom lépni, összeállítom az egészet újra...
2012. aug. 13. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én speciel táblázatokban foglaltam össze az eredményeimet és diagramokon ábrázoltam, és utána már pár sorban is elég volt összefoglalni a következtetéseket. A szakirodalomnál pedig csak a lényeg volt két mondatban, meg egy "a többit lásd" hivatkozás a lábjegyzetbe.
2012. aug. 14. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy azt hiszem lekell adni digitálisan is, ott a wordbe meg megtudják nézni a karakterszámot :S Nekem van irodalomjegyzékem, jogszabályi hivatkozás, netes hivatkozás, az maga már 2 oldalt tesz ki. Képtelen vagyok 100.000 karakter alatt megírni, így tuti túl lépem pár ezerrel, remélem emiatt nem dobják vissza...
2012. aug. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!