Széchenyi Egyetem - Győr felkészítő napokon kötelező megjelenni?
1-2 helyre oda van írva, hogy "megjelenés kötelező".
Na most 1-től 3-áig vannak a felkészítő napok, én pedig 2-án este jövök haza külföldről, tehát nem tudok ott lenni. Lesz annak valami negatív következménye, ha nem veszek részt ezeken a programokon?
Ja és nem kaptam koleszt, véletlenül nem tudjátok, hogy mennyi a lakhatási támogatás összege?
Amúgy az azért vicces, hogy 400 (tehát max) pontom van és annyi is a határ a koleszba kerüléshez és mégsem kapok... Várólistán 1. helyen vagyok, de azt hallottam, hogy várólistáról kb senki sem kerül be...
Nem... Egyáltalán nem trágya hely a suli környéke.
A híd túloldalán a kekszgyár két oldalán vannak cigók, mert egyik oldalon valami szociális intézmény van ott, dél környékén ott tobzódnak 15-20-an ebédért. A másik oldalán meg a buszvégállomás volt. De már nincs...
Tehát gyakorlatilag meg sem fordulsz arra :) Olyan hely nincs Mo-n ahol ne lennének szerintem...
Akkor jó :)
Csak mert amikor mentem felvételizni, akkor kicsit eltévedtem és egy olyan utcára lyukadtam ki, hogy rendesen féltem, csak romák voltak kinn a házak előtt és úgy néztek rám, hogy biztosra vettem, hogy nem nagyon szokott arra megfordulni sima fehér ember... igaz, ez kb 10 perc sétára volt a sulitól :)
Persze, már most egész jól tájékozódom :)
Köszi szépen minden választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!