2/7 anonim válasza:
Abszolút reális, a Fazekas a legjobb.
3/7 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgák szerint viszont csak a 13. :)
2012. aug. 11. 23:52
4/7 anonim válasza:
Na, ja, az a nyelvvizsga táblázat meglehetősen gyanús, és nem csak a 100%-os arány miatt. Mondjuk azt én nem értem, hogy ezt hogyan mérték, mert a Fazekasban például nem volt kötelező bejelenteni a nyelvvizsgát.
Egyébiránt itt sem nagy a Fazekas lemaradása, és a legfontosabb a 3. táblázat, több mint 2-szer annyi OKTV pontja van, mint az utána következőnek.
5/7 anonim válasza:
Reálisnak teljesen reális, kérdés, hogy mire mész vele? Hogy számodra mit jelent egy iskola, hogy érzed magad benne, mit tudsz kihozni belőle, az sok összetevő függvénye, és ezek értelemszerűen csak valamilyen szempontból rangsorolnak.
6/7 anonim válasza:
elég reális, az első 20 iskola a legjobb valóban
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a nyelvvizsgás rangsor nem valami jó, egyébként szerintem is a harmadik, azaz az OKTV-eredmények szerinti rangsor a legjobb ezek közül.
2012. aug. 12. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!