Hogy tudok átjelentkezni a Kecskeméti Főiskolára?
Figyelt kérdés
Ifjúságsegítőnek vettek fel az ELTE-re,de Kecskemétre költözünk,így át kéne jelentkeznem. Most kezdeném az egészet,szeptembertől. Csak egy év után vesznek fel mindenképpen?2012. aug. 10. 21:41
1/3 anonim válasza:
Én úgy halottam h van ilyen keresztféléves felvételi, ami azt jelenti h félévkor jelentkezhetsz
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,csak hogy tavaly sem indult Kecskeméten keresztféléves képzés sajnos.
2012. aug. 10. 22:27
3/3 anonim válasza:
Szerintem a tanulmányi osztályodon érdeklődj, ők a kompetensek, meg hívd fel a KEFO-t, biztos ők is segítenek. De egyébként én Kecskemétről járok fel Bp-re (BME-re), simán megoldható, vonattal alig több mint 1 óra, mivel a Nyugatinál tesz le, 4-es, 6-os 0 percre van. Én ezért nem hagynám ott az ELTE-t, főleg nem a KEFO-ért, de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!