Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Első nap a középiskolában....

Első nap a középiskolában. Kell váltóruha?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ünnepély után átveszem a förtelmes matróz blúzt, a szoknyát és a magassarkút utcai viseletre. Lehet ilyet csinálni, vagy szoktak? Mert szerintem senkinek sincs kezdve matrózblúzban meg magassarkúban lenni egész nap.

2012. aug. 10. 00:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

idénk nekünk vasárnap lesz az országos tanévnyitó a suliban, tuti tök hosszú lesz, végig a melegben abban a hülye zsákban(a matrózblúz :P). hétfőn is abba kell majd mennünk, tehát egymás után kéééét napig abban fogok szenvedni...:( de majd gondoljunk egymásra ;D

amúgy szerintem ki lehet bírni. oké, kellemetlen, de ezt várják... hadd örüljenek:) nekem amúgy csak a blúzzal van bajom. szeptemberben meg júniusban melegem van benne, decemberben meg márciusban majd megfagyok.:))

egy tizedikes:)

2012. aug. 10. 14:26
 12/16 A kérdező kommentje:

köszi a normális válaszokat! :)

#7 anyádék vettek volna biztonságosabb kotont b@zdmeg. -.-"

2012. aug. 10. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a fél osztály átöltözött minden ünnepség után, az első napi évnyitó után is. Bár tényleg csak 4 osztályfőnöki van utána, legalábbis nálunk úgy volt, z meg nem vészes.
2012. aug. 10. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is matrózblúz kell. Én azt szoktam, hogy aznap egy rövid ujjú felsőben megyek, aminek világos a színe, meg egy sötétebb farmerben, és magassarkúban (de mindig olyat hordok a suliban is). És amikor az ünnepség van, egyszerűen csak ráveszem a pólóra a blúzt. aztán meg a wc-ben leveszem. ennyi.

16/L

2012. aug. 10. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, egy napot simán ki lehet bírni benne... Nem is arra panaszkodsz, hogy szorít, meg szúr, vagy ilyesmi, hanem hogy szerinted idétlen? Nanemár. Nem lesz előtted tükör.

Ballagáskor órákon át abban flangálhatsz majd a városban.

Sőt, érettségikor abban kell majd érettségi előtt izgulnod...

2012. aug. 10. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem... Én imádom a matrózblúzt. :D

De persze jól kell választani. Mert van különbség két blúz között is.

Az én szoknyám kicsivel térd fölé ér, és nem tapadós, hanem kicsit "lengő".

A blúzom pedig szoros, mert szerintem nem néz ki valami jól, amikor nagy és bő ingben vannak a lányok.

Ehhez én általában csak egy balerina cipőt szoktam felvenni, és kész is a japán iskoláslány. Haha :D

Igaz is, valószínűleg azért tetszik annyira, mert eléggé szeretem Japánt.

Ilyesmi, csak nincs piros szalag, illetve azért hosszabb a szoknya. :)

[link]

Nem szólnak érte, mert a kérést teljesítjük.

Szerintem aranyos, és szexi is, szóval nagyon-nagyon örülök, hogy végre hordhatom néhanapján. :D

De persze vannak akik így néznek ki (egyébként nekem még ez is tetszik):

[link]

Ezzel csak azt akarom, hogy a matrózblúz igenis csinos, csak jól kell választani! :)

A kérdésre válaszolva:

Én még sosem találkoztam olyan esettel, hogy valaki átöltözött volna... Személy szerint én átutazom a megyét, mire a sulimhoz érek, de soha nem szoktak furcsán nézni, és nagyon élvezem. :) Max. annyit csinálj, hogy oda és vissza átveszed a cipőt egy fekete balerinára. De szerintem a ruhád hagyjad... 15/l

2013. ápr. 2. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!