Mire számítsak, az orvosin mégis mennyit kell tanulni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 00:00
3/10 anonim válasza:
Tanulni kell valóban, méghozzá naponta, de annyira nem vészes. Igazán ki lehet bírni.
4/10 A kérdező kommentje:
ez a sokat és nagyon sokat.. ez mégis mennyit takar?
2012. aug. 11. 00:05
5/10 anonim válasza:
Szerinted meg lehet ezt így mondani? Nem minden ember rendelkezik ugyanolyan képességekkel. Vki egy hetet tanul egy vizsgára, mégis ötöst kap, vki meg kettőt, és mégis megbukik.
Majd kitapasztalod.
6/10 anonim válasza:
Ezt valóban nem lehet meghatározni. De egyrészt a sokat, meg nagyon sokat, szerintem nem kell annyira komolyan venni. Az orvosin alapjában véve nem árt ha az ember minden nap tanul valamennyit, illetve vizsgaidőszakban valamivel jobban rá kell állni a tanulásra, de ha az első három-négy félév megvan, onnan már sima ügy.
7/10 anonim válasza:
Utolsó: Hát az szerintem is erős túlzás, mikor vki azt állítja, hogy éjjel-nappal, tanulni kell, semmire nincs idő, nem lesz életed stb.
De attól még sokat kell tanulni, és sokszor jár lemondásokkal.
8/10 anonim válasza:
Melyik orvosira mész?Én a pécsire.
9/10 A kérdező kommentje:
én is a pécsire
2012. aug. 12. 20:15
10/10 anonim válasza:
Nos, mennyit kell tanulnod? Hogy megy a suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!