Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bűnügyi felügyelőnek melyik...

Bűnügyi felügyelőnek melyik iskolába menjek?

Figyelt kérdés

Nos hát a Budapesti Rendőrtiszti Főiskolát néztem, a tanulásommal probléma NINCS, de viszont a fizikai erőlétemmel már van gond.. És így nem tudom, hogy lesz e esélyem, de nagyon szeretnék ezen elhelyezkedni!

Kérek ötleteket, köszi:)

2009. júl. 20. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

rendőrtisztire gyengébb eredménnyel is felvesznek ne viccelj, ez a fizikai erőnlét próba elég formális, nézz körül milyen emberek vannak náluk, szóval a helyedben nem aggódnék, örülnek, ha jelentkezik valaki.

Az más kérdés, h ők ezt úgy adják elő h hűű de baromi nehéz ... hát végül is vannak fokozatok tudod, a tyúknak az abc is nehéz végül is.

2009. júl. 20. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az előttem íróval, ha nem akarod magad hiú ábrándokban ringatni. Ott van fizikai és orvosi alkalmassági vizsgálat is, ha valamelyiken nem felelsz meg, nem vesznek fel. A fizikai erőnléteden lehet javítani (ha gyenge, akkor pályaválasztástól függetlenül sem árt!), kezdj el futni, az a legegyszerűbb, és a legjobban az fejleszti az állóképességet. Sok sikert!
2009. júl. 20. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi:) De én a bünügyi felügyelőnek szeretnék:)
2009. júl. 20. 18:53
 4/4 anonim válasza:

:)))))))

de hülyeségeket lehet itt olvasni...komolyan mondom...:D (mernék fogadni,h egyik sem "jártas" a témában csak írja a baromságokat)

az egyik azzal jön,h nem nehéz oda bekerülni,s h örülnek ha jelentkezik vki...csak úgy mellékesen,kb 25szörös a túljelentkezés,de sajna azok között is sok a "férges" a fizikai állapotot tekintve,ami szégyen gyalázat manapság a tizenévesek körében "úgy nagy általánosságban véve is"!!!egyszerűen nem tudják mi az a sport!!!tisztelet azoknak,aki rendszeresen tevékenykednek illetve,akik sportolók!!!:))))

kedves topiknyitó!!!:D neked pedig azt üzenem,h akármelyik szakot is célzod meg a fősulin,mindenhová szükséges a jó kondíció,még ha "csak" a bűnügyi szakra szeretnél jelentkezni,akkor is!!!;)))))

2009. aug. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!