Nehéz elvégezni? Relatív. :)
Tantárgyai:
- üzleti kommunikáció: mese. :D
- üzleti adminisztráció: mese. :D
- szakmai idegen nyelv: tanulni kell, és semmi gond vele. ;)
- marketing és PR alapismeretek: az alapoknál érdemes megragadni a marketing-mixet, + jól át kell látni az összefüggéseket. :) Járni kell nyitott szemmel, mert a körülvevő világ, egy nagy marketing, majd ha tanuljátok rájöttök, hogy mennyire meg van az ember marketingelve. ;)
- kereskedelmi elméleti ismeretek: itt is jól fel kell építeni az elméleti tudnivalókat, és aztán sima ügy. :)
- áruszállítás és raktározás: a ker.-i elméletet egészíti ki. :)
- kereskedelmi számítások: lesz itt több viszonyszám, amivel megismerkedtek jövedelmezőségi tábla, leltár-elszámoltatás, megrendeléssel kapcsolatos számítások, árképzés, készletforgásos mutatószámok stb. :)
- statisztika: ez a tantárgy amitől én féltem, de végül pozitív csalódás volt. Ugyanolyan számításokat végeztünk, mint ker. szám.-on, csak komplexebbeket. :)
- külkereskedelem és vám: Minden órára érdemes tanulni, mert a tananyagrész, és nem kézenfekvő dolgok vannak benne. ;)
Szia!! örülök ha tetszik:) hát én még csak 10-én kezdem a sulit:(
félek,hogy nem fog tetszeni bár maga a szakma bejön! csak a nehézségétől félek inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!