Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matematika kriminológia...

Matematika kriminológia design vagy jogok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ez a négy dolog érdekel különösebben és nem tudok választani. A kriminológiát az unokatestvérem ajánlotta mert érdekel a törvényszéki nyomozás viszont ahhoz kell asszem jogi diploma is. A matematika érdekel jó is vagyok benne de ötéves koromtól az volt a vágyam hogy lakberendező legyek. Milyen szinten lehet megéltem akár Amerikában a törvényszéki nyomozásból és ha nem lehet melyik az a felsoroltak közül amiből igen?

2012. aug. 7. 16:16
 1/4 delusion ***** válasza:

Én ezekből mindenféleképp a matekkal mennék tovább, a másik hárommal - szerintem - jóval korlátozottabbak a lehetőségeid, főleg ha "Amerikában", azaz gondolom az USA-ban szeretnél élni.

Egyébként hány éves vagy? Nekem úgy tűnik, hogy nem igazán van (még) realitásérzéked, és ezt nem bántásból mondtam.

2012. aug. 7. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Realitásérzékem sosem volt és sosem lesz..:)

10 és 15 között de ha megmondanám h hány éves vagyok kiröhögnél:)

2012. aug. 8. 13:41
 3/4 delusion ***** válasza:

Nem röhöglek ki, csak akkor még nem vagy elkésve semmivel sem. :) Ezért kérdeztem.

Ráérsz ezen még gondolkozni szerintem :) addig is jelentkezz valami erősebb gimnáziumba, vagy ha már egy középsulinak vagy a tanulója, akkor tisztességesen állj helyet. :)

2012. aug. 8. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. aug. 13. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!