Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményed a NYME-ről?

Mi a véleményed a NYME-ről?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg főiskola és egyetem között már nincs különbség, de azért ez mégis csak egyetem. Mi a véleményed róla, mire gondolsz mikor meghallod a nevét? Jó vagy rossz benyomást kelt nálad?
2012. aug. 7. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Melyik város, melyik kar, milyen szak? Rohadtul nem mindegy. Nem is mind volt egyetem az integráció előtt.

Mert nyilván az erdészet és a faipar színvonalas, vagy a móvári agrármérnök szak is, de a Benedek, az Apáczai és a Berzsenyi főiskolák már tele vannak büfé szakokkal is.

2012. aug. 7. 08:11
 2/5 A kérdező kommentje:

jogos, azt kifelejtettem bocsi!

agrár érdekel

2012. aug. 7. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én jövőre fogok érettségizni, és a NYME Közgazdaságtudományi Karára akarok jelentkezni majd. Nekem tetszik az egyetem. Sokan mondták itt, hogy nagyon rossz, de szerintem nem minden szak.
2012. aug. 7. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
az agrár nagyon szar
2012. aug. 8. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
mi bajod vele? Ha nem lenne agrár szak éhenhalnál
2012. aug. 8. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!