Szent László gimnáziumban milyen egy tesióra?
Először is fiú vagy vagy lány?
Én csak a fiú részről tudok nyilatkozni bővebben, mert fiú vagyok.:D
Két férfi tesitanár van, az egyik lazább, a másik keményebb (de alapvetően mindkettő jó fej). Az elsővel inkább a kosár, foci meg az egyéb játékok mennek, de ha te nagyon nem akarod, akkor offolhatod, és lemehetsz pl. a suli konditermébe is.
A másik férfi tesitanárral inkább keményebb munka van, de vele is túl lehet élni a dolgokat.:)
Akkor én pedig a lány részről nyilatkozok :D
Női tanárból 3 van, jó fejek, de azért megkövetelik a dolgokat. Nálunk úgy van, hogy minden évre előre meg van mondva, hogy miket fogunk venni, például röpi, kézi, kosár, következő év mondjuk atlétika, futás.. Lányoknál is megesik a foci, ezt is tanuljuk, de nem tovább, mint a többi sportágat. Nálunk vannak játszós napok (általában az utolsó tesi a héten), ezeken általában a többség dönt, de ha például nagyon nem akarod azt csinálni többedmagaddal akkor ti csinálhattok mást is, a lényeg, hogy mozogjatok:)
Köszi mindkettőtöknek! Ezt reméltem, hogy nyitottak a tanárok és csak a mozgás a lényeg. (-:
Amugy 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!