Hogy érzitek fősulisok, milyen hamar megy el egy félév?
Figyelt kérdés
Lassan telik az idő, vagy gyorsan elrepülnek a hónapok?
Miért?
2012. aug. 3. 10:54
1/4 anonim válasza:
Nem fősulira járok, hanem osztatlan képzésre, de nekem nagyon gyorsan telik az idő. Olyan, mintha most kezdtem volna, de most kezdem a negyedik évet...
2/4 anonim válasza:
Egy félév az 3 hónap szorgalmi időszakból, és kb. 1-1,5 hónap vizsgaidőszakból áll. A szorgalmi szerintem nagyon gyorsan eltelik, folyamatosan órákra jár az ember, én például hétfőtől csütörtökig folyamatosan reggel nyolctól, este 18ig leszek bent, kivéve a keddet és a csütörtököt, amikor 20-ig, és közte sajnos nincs lyuk.
A szorgalmi időszak gyorsan elrepül, a vizsgaidőszak viszont lassan...
Ez egyébként szubjektív érzés, a miértre nem igazán lehet válaszolni. : )
3/4 anonim válasza:
Nagyos gyorsan telik, főleg a tavaszi félév. Nemrég kezdtem és szeptemberben meg már 3. éves vagyok és mindjárt végzek.
4/4 anonim válasza:
Nagyon gyorsan tellik, még a nyáriszünetnél is gyorsabbnak érzem, pedig az is csak 2 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!