Fősulikon hány percesek az órák?
értem... és itt is van csengetés meg ilyenek nem?
de a változo mit jelent? azt, hogy egyetemenként változó, vagy óránként? tehát van 45, meg 90 perces óra is?
Értem, köszi.
A kitörlősnek üzenném, hogy mivel még sosem voltam egyetemista így nem tudhatom, hogy mennek ott a dolgok... Nem kell ilyen bunkónak lenni!
Én most kezdem a fél évet (mérnöki szak), de a 4. félévben éltem meg először a 45 perces óra varázsát. Hogy az milyen jó volt, már nem is emlékeztem, hogy ilyen rövid 45 perc. :)
Nálunk egy óra általában 90 perc, vagy 135, de a matekok mindig egy délelőttre voltak bezsúfolva, így pl. 8-13-ig csak matek volt. Két óra előadás, három gyakorlat. Na az volt igazán tarkó lövés. Készülj fel! :)
Csengetés nincs, mivel a suliban össze vissza mennek az órák, nem mindenkinek ugyanakkor van. A legjobb, ha olyan tanárt fogsz ki, aki szereti nem nézni az időt, miközben tanít... :)
*Most kezdem az 5. félévet
Bocsesz :)
elvileg 45, de az sosem úgy van tartva. pl nekünk egybe van 4*45 geometria, azt úgy tartjuk, hogy elkezdjük aztán amikor már mindenki fáradt, akkor elmegyünk ebédelni a menzára, ha az utolsó ember is visszaért, akkor folytatjuk, amíg nem végzünk az aznapra eltervezettel.
reggeli órákat is folyton lebeszéljük a tanárokkal, hogy nem kell közte szünet de kezdjük már kicsit később... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!