Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fősulikon hány percesek az órák?

Fősulikon hány percesek az órák?

Figyelt kérdés
vagy eltérő iskolánként?
2012. aug. 1. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
135
2012. aug. 1. 22:46
 2/9 A kérdező kommentje:

értem... és itt is van csengetés meg ilyenek nem?

de a változo mit jelent? azt, hogy egyetemenként változó, vagy óránként? tehát van 45, meg 90 perces óra is?

2012. aug. 1. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen egy órarenden belül minden van. Nincs csengetés a tanár nézi az órát. Csengetés elég hülyeség lenne mert van akinek 8-kor van akinek 8:30-kor kezdődik az órája. Tárgy felvételnél oda lesz írva, hogy mitől meddig tart.
2012. aug. 1. 22:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

A kitörlősnek üzenném, hogy mivel még sosem voltam egyetemista így nem tudhatom, hogy mennek ott a dolgok... Nem kell ilyen bunkónak lenni!

2012. aug. 1. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szakfüggő is, mivel nekünk csak 90 perces óráink vannak, illetve van 3 órás is egyhuzamba, de az gyakorlat. De ugyanezen a karon másik szakon ismerősömnek egy csomó 45 perces órája van
2012. aug. 1. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Még tárgyanként is eltér. Egyik tárgyból olyan sok volt az anyag, hogy minden előadást szünetnélkül továbbtartott 15 perccel :D
2012. aug. 1. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Én most kezdem a fél évet (mérnöki szak), de a 4. félévben éltem meg először a 45 perces óra varázsát. Hogy az milyen jó volt, már nem is emlékeztem, hogy ilyen rövid 45 perc. :)

Nálunk egy óra általában 90 perc, vagy 135, de a matekok mindig egy délelőttre voltak bezsúfolva, így pl. 8-13-ig csak matek volt. Két óra előadás, három gyakorlat. Na az volt igazán tarkó lövés. Készülj fel! :)

Csengetés nincs, mivel a suliban össze vissza mennek az órák, nem mindenkinek ugyanakkor van. A legjobb, ha olyan tanárt fogsz ki, aki szereti nem nézni az időt, miközben tanít... :)

2012. aug. 2. 01:24
 8/9 anonim ***** válasza:

*Most kezdem az 5. félévet

Bocsesz :)

2012. aug. 2. 01:55
 9/9 anonim ***** válasza:

elvileg 45, de az sosem úgy van tartva. pl nekünk egybe van 4*45 geometria, azt úgy tartjuk, hogy elkezdjük aztán amikor már mindenki fáradt, akkor elmegyünk ebédelni a menzára, ha az utolsó ember is visszaért, akkor folytatjuk, amíg nem végzünk az aznapra eltervezettel.

reggeli órákat is folyton lebeszéljük a tanárokkal, hogy nem kell közte szünet de kezdjük már kicsit később... :-)

2012. aug. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!