Egyetemi évnyitóra ugye nem kötelező menni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 19:09
11/16 anonim válasza:
El ne menj, tök fölösleges, senkit nem érdekel, hogy ott vagy-e.
12/16 anonim válasza:
Ha érdekel, menj csak el nyugodtan, de tényleg nincs ott semmi fontos. Mi is tettünk fogadalmat, hogy blablabla én xy blabla az egyetem polgára blabla már a fene se emlékszik rá. Aztán sorban kezet fogtunk a dékánnal, kb ennyi. Unalmas volt, hülye ruhában kellett feszengeni, szóval tényleg semmi extra. Amikor a második szakomon voltam elsős, már el se mentem.
13/16 anonim válasza:
ezen én is gondolkoztam, de sztem én el fogok menni. középsulison is csak egyszer voltam, csak h tudjam mi-hogy-merre..
14/16 anonim válasza:
Nem kötelező, de én el szoktam menni, mert nálunk jó. Igaz ez nem mérnöki szak és nincs is ilyen hülye fogadalom.
15/16 anonim válasza:
én már a harmadik szakomra járok, de még sose voltam évnyitón. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!