ELTE-n megéri nemzetközi tanulmányokat tanulni? Egyáltalán mi a véleményetek magáról a szakról?
az h milyen nehéz az nem tudom, szóval nem mondok róla véleményt. (bár ismerek embert aki oda jár és egyáltalán nem bajlódik fele)
de h mi értelme van az már másik kérdés. ilyen nesze semmi fogd meg jól esete. mindenből egy kicsi, amit semmire nem tudsz használni a gyakorlatban.
marha jól hangzik ez a "nemzetközi" szó a továbbtanulásban és ezért népszerű. tipikusan azoknak való akik nem igazán tudják h mik akarnak lenni.
köszönöm a válaszokat.
engem legjobban a nemzetközi gazdálkodás szak érdekelne, de csak államilag támogatott formában.azonban jelen körülményeket nézve nehéz bekerülni, az országban 5 egyetem közül választhatnék, az 500 pontból mindenhol 480-70-60 körül kéne jövőre teljesítenem, így egy B terven kezdtem gondolkodni.
ti mit ajánlanátok helyette, ha az utazgatás része fontosabb nekem, mint a gazdaság?
(és mit javasolnátok akkor, ha mondjuk a gazdaságot részesíteném előnyben?:):p)
köszi a tippeket
stewardess nem szívesen lennék, mert szükségem van a minimális, folyamatos tanulásra, vagy legalább gondolkodásra
és a nemzetközi gazdálkodást + jogot direkt azért írtad, mert eltérő területeket érintenek? de akkor kb. hány évig kéne tanulnom: 10? :P ...az túl sok
más javaslatok? :)
igen?! :O:P kössz...
te hányadiknál tartasz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!