Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az élelmiszermérnök képzés...

Az élelmiszermérnök képzés milyen? Mennyire hasznos és nehéz?

Figyelt kérdés
Corvinuson érdekelne főleg.

2012. júl. 30. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor el vagy tévedve, mivel nagyon nincs földrajz:


[link]

2012. aug. 6. 04:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam az élelmiszermérnökin, egészen addig, amíg meg nem találtam egy 2006-os munkaerőpiaci becslést, mely szerint 2015-ig évente kb. 100 új élelmiszermérnök tud a szakmájában elhelyezkedni ( [link] Megnéztem a felvi.hu-n: idén 441 hallgató kezdte meg az élelmiszermérnöki tanulmányait az országban. Még ha a fele lemorzsolódik (ami ezen a szakon nem túl valószínű), akkor is a maradék kétszáz végzős fele tartósan nem talál majd a képzettségének megfelelő állást. S persze ahogy az állást nem találó élelmiszermérnökök egyre többen lesznek, feldúsul ez a réteg és egyre több jelentkező lesz minden állásra. Sok az eszkimó és kevés a főka, hogy stilszerű legyek. Ilyen körülmények között szerintem élelmiszermérnök hallgatónak menni igen komoly kockázat, hacsak valaki kőkemény protekcióval nem rendelkezik a munkaerőpiacon.
2012. okt. 29. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!