Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor jönnek meg a felsőoktatá...

Mikor jönnek meg a felsőoktatási felvételi levelek?

Figyelt kérdés
Én még nem kaptam semmit... miért megy ilyen lassan? :/

2012. júl. 30. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Milyen lassan bakker? Még egy hét sem telt el a ponthatárok kihirdetése óta... Más sem kapott még, hát nem igaz. Augusztus végén kell úgyis beiratkozni. Addig nem ráérsz?
2012. júl. 30. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Én ma kaptam egy levelet, de csak annyi volt leírva, mint amit neten olvastam. :P Ja és reklám is volt benne :P... mivel egy csomó, szinte semmi új infot nem kaptam, így felhívtam az iskolát és állítólag még egy levelet fognak küldeni. Szóval ismét várok :)
2012. júl. 30. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
elméletileg e hét elején kerülnek postázásra
2012. júl. 30. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem igen is lassúak! Köszönöm a másik kettő válaszolónak, akkor én is várok tovább, előbb-utóbb csak postázzák :)
2012. júl. 30. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
csak most kezdik el küldeni?én azt hittem hogy ma vagy holnap már itt lesz :(
2012. júl. 30. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Ugye, hogy milyen lassúak? :/ Persze mindenki várja már, hgy megkapja a levelet a sulitól, abban írnak le minden fontos dolgot a továbbiakról!
2012. júl. 30. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
jó de ezeket a levelek nem a manók állítják össze, több ezer levelet nem két perc összeállítani!
2012. júl. 31. 10:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyítsd be, hogy nem a manók csinálják:D

Egyébként hiszem, hogy nem 200-an dolgoznak ezen a melón intézményenként, és valóban több ezer levélről van szó. Meg aztán ott van a posta is, egy sima levelet 2-3 nap nekik kikézbesíteni. Kíváncsi lennék, hogy majd amikor dolgozni fogsz sz@r pénzért valahol egy, kettő, vagy akár három diplomával, mennyire fogod díjazni hogy azért csesztetnek mert több ezer diák már egy hónappal az iskolakezdés előtt, és 1 héttel a pontok kihirdetése után veri az asztalt a felvételi levele miatt. Lehetne bennetek annyi tolerancia, hogy legalább nyomorult 1 hetet adtok embertársaitoknak a munka elvégzésére. Egyébként nyugodtan felhívhatod a leendő iskolád tanulmányi osztályát és megkérdezheted miért megy ilyen lassan. Majd meglátod, hogy udvariasan, vagy bunkón küldenek-e el melegebb éghajlatra. De az is lehet, hogy csak ennyit mondanak: "Már kipostáztuk őket, innentől a postán múlik mikor kapja meg." Én múlt héten pénteken hívtam őket, hogy eljutott-e hozzájuk a jó címem, mert az OH rendszere egy fos, és akkor bizony már kiküldték a leveleket az én sulimból. Aztán még mindig nem kaptam meg.

2012. júl. 31. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem ma jött meg a levél, a barátom is ma kapta meg (és sem névsorban, sem pedig településileg nem vagyunk még csak közel sem egymáshoz:))

tehát mostmár számíthatsz rá. bár az enyém olyan marha sok újat nem írt, a neten kb minden megvan

2012. aug. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!