Mikor jönnek meg a felsőoktatási felvételi levelek?
Bizonyítsd be, hogy nem a manók csinálják:D
Egyébként hiszem, hogy nem 200-an dolgoznak ezen a melón intézményenként, és valóban több ezer levélről van szó. Meg aztán ott van a posta is, egy sima levelet 2-3 nap nekik kikézbesíteni. Kíváncsi lennék, hogy majd amikor dolgozni fogsz sz@r pénzért valahol egy, kettő, vagy akár három diplomával, mennyire fogod díjazni hogy azért csesztetnek mert több ezer diák már egy hónappal az iskolakezdés előtt, és 1 héttel a pontok kihirdetése után veri az asztalt a felvételi levele miatt. Lehetne bennetek annyi tolerancia, hogy legalább nyomorult 1 hetet adtok embertársaitoknak a munka elvégzésére. Egyébként nyugodtan felhívhatod a leendő iskolád tanulmányi osztályát és megkérdezheted miért megy ilyen lassan. Majd meglátod, hogy udvariasan, vagy bunkón küldenek-e el melegebb éghajlatra. De az is lehet, hogy csak ennyit mondanak: "Már kipostáztuk őket, innentől a postán múlik mikor kapja meg." Én múlt héten pénteken hívtam őket, hogy eljutott-e hozzájuk a jó címem, mert az OH rendszere egy fos, és akkor bizony már kiküldték a leveleket az én sulimból. Aztán még mindig nem kaptam meg.
nekem ma jött meg a levél, a barátom is ma kapta meg (és sem névsorban, sem pedig településileg nem vagyunk még csak közel sem egymáshoz:))
tehát mostmár számíthatsz rá. bár az enyém olyan marha sok újat nem írt, a neten kb minden megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!