Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen ösztöndíjakat lehet...

Milyen ösztöndíjakat lehet megpályázni?

Figyelt kérdés
Budapestről megyek Pécsre jogi karra, vannak ösztöndíjak, vagy juttatások, amit érdmes megpályáznom? Sajnos nem vettek fel az ELTE államilag támogatott jogra, ezért megyek Pécsre rokonokhoz, de a tandíjat ki kell fizetni...
2012. júl. 30. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizetősre vettek fel, akkor nem sok minden marad... Államisok pályázhatnak szoctámra, de ez nálad nem játszik. Nagyjából marad a tanulmányi ösztöndíj, második félévtől, ha jól tanulsz. De abból a tandíjad nem fog összejönni. Mondanám, hogy dolgozz az egyetem mellett, de egyrészt Pécsen nem olyan könnyű munkát találni, ráadásul ha jogra fogsz járni, hát amellett pláne nem egyszerű (egyik ismerősöm is oda jár, és egy az, hogy sokat kell tanulnia, de főleg vizsgaidőszakban, viszont a másik, hogy nagyon hülye órarendjei szoktak lenni, szét van szabdalva az egész napja, és sokszor estig is bent van).
2012. júl. 30. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tuzdom, ha jól tanulsz, valaki pedig rosszul, akkor helyet cserélhetsz vele és áttehetnek államira önköltségesről, így már te is pályázhatsz ösztöndíjakra.
2012. júl. 30. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Pécsen nincs államis jog.
2012. júl. 30. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok dolgozni egyetem mellett, de állítólag kemény a jog nagyon, szóval nem biztos, hogy lesz energiám és időm rá. Lehet, hogy marad a Diák Hitel. :SS
2012. aug. 3. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!