Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz kitűnőnek...

Mennyire nehéz kitűnőnek lenni az egyetemen?

Figyelt kérdés
Egészségtudományi érdekel:)
2012. júl. 30. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én Egészségügyi karra járok, és nehéz.. ott az anatómia, életten, biofizika biokémia ezek eléggé szórótárgyak..minden tiszteletem azé, aki kitűnő tud lenni, mert amögött vagy hatalmas ész vagy rengeteg rengeteg tanulás van. Az biztos, hogy nem egy középiskola.
2012. júl. 30. 08:24
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Hát buktaporcukrozó büfészakokon nem nehéz.

Egy komoly műszaki karon, mérnöki szakon, orvosin ott nehéz.

Egyszer ültem a buszon. 2 csaj ül hátul száll fel a harmadik:

- Sziaaa! Na hogy sikerült?

- Áhh, csak 4-es lett...

- Neeembaj majd legközelebb ötös lesz.

- Pedig 1 napig csak ezt tanultam.

Itt alig bírtam ki hogy odaszóljak, hogy mérnökin ez így megy:

- Sziaaa! Na hogy sikerült?

- Áhh, csak 1-es lett...

- Neeembaj majd legközelebb kettes lesz.

- Pedig 2 hétig csak ezt tanultam...

Najó, megjegyzem, én 4-es mérnöki diplomával végeztem, és valószínűleg nem lesznek elhelyezkedési gondjaim...

2012. júl. 30. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

az egy nap az tényleg durva...

nem sértésnek szánom,

de én annyira nem szeretem, amikor a mérnököknek, ekkora arcuk van, h ők így meg úgy mennyit tanulnak... kb. mintha lenéznék az összes többi szakot a világon...

2012. júl. 30. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én jogot hallgatok, egy tantárgyból van kb 70 tételünk egy szóbelire, plusz jogszabályok, átlagosan egy tárgyra 1.5 hetet tanulok, és akkor garantált a jeles. Már vizsgaidőszak előtt el kell kezdeni a tanulást és akkor nincs gond :) Persze előfordul, hogy 1-1 tárgyra annyit tanul az ember, h majd meggebed, és mégis csak kettest kap, vagy megbukik, de az esetek többségében nálunk igazságos az osztályozás, teljesen arányos a jegy a tudással :)
2012. júl. 30. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hova jársz?
2012. júl. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!