Mit jelent az, hogy neptun, kredit, minor, tantárgyfelvétel?
Nekem ezek a dolgok "kínaiak",örülnék ha valaki tételesen elmagyarázná őket! Évek óta nem ültem már iskolapadba,de ez szeptembertől megváltozik(nem is csodálom,ha nem tudom,hogy ezek mik,mert középiskolában annó nem volt ilyen).
Vagy létezik valami "felsőoktatási kisszótár"? Mert ugye idegen szavak szótárában,google-ban hiába nézem ezeket...
S félreértés ne essék,nagyjából van fogalmam ezekről,de nem értem miért így hívják őket és pontosan mit takarnak stb...
Köszönöm!
Elvileg ha nem épül rá tantárgy akkor bármikor felveheted, itt nincs kötelező óra. Akkor csinálod meg amikor te jónak látod. De szerintem mindent abban az időben van értelme megcsinálni,mint ahogy kivan találva.
pl; a pedagógia folyamat I.-re épül a II. Így előbb az egyet kell felvenned és csauk utána következő félévben tudod felvenni a II.-t De mondjuk az iskola-érték tárgyra nem látom, hogy épülne, így akár utolsó félévben is felveheted. Én tartottam magam az ajánlott félévekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!