Pótfelvételizhetek akkor is ha már felvettek valahova?
Figyelt kérdés
Felvettek valahova,de nem feltétlenül oda akarok menni,ezért akkor lehet pótfelvételizni máshová,vagy ez nem lehetséges?2012. júl. 26. 10:56
1/4 anonim válasza:
"A pótfelvételi 2012 vagy nyári felvételi során azok jelentkezhetnek a meghirdetett felsőoktatási intézmények adott szakjaira, akik nem nyertek felvételt a rendes jelentkezés során vagy nem is jelentkeztek. Itt már csak egyetlen szakot lehet megjelölni."
2/4 anonim válasza:
Nem.
Azt meg nem értem, hogy minek jelöltél meg olyan szakot, ahová nem akarsz menni.
3/4 anonim válasza:
én se bírom felfogni az ilyet. akkor mégis mi a fűzfának jelentkeztél rá? ráadásul szakot törölni később is sokáig lehetett.
de hogy válaszoljak is: természetesen nem. max jövőre.
4/4 anonim válasza:
fel akarta tölteni a helyet vagy meggondolta magát, én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!