Kit vágott mellbe a drasztikus pont csökkentés?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 13:26
2/9 anonim válasza:
Engem :D elég komoly volt az idei ponthatárok az biztos szerintem erre nem gondolt senki.
3/9 anonim válasza:
eléggé meglepődtem. de az a lényeg h felvettek:D
4/9 anonim válasza:
Újraérettségiztem matekból, gépészetből.
Nem is kellett volna, mert előző évben is több pontom volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Majdnem 70 pontot csökkent az enyém :D
2012. júl. 25. 14:01
6/9 anonim válasza:
70 pontot csökkent? Jézusom! Az én szakomon (majd jövőre érettségizek) 20 ponttal lett több, most 465 pont volt a határ! Hogy fogom én összeszedni...?
7/9 anonim válasza:
Hát igen, elég durva volt, csekély 75 ponttal léptem túl a ponthatárt... én arra számítottam, hogy mivel gazdasági szakokra az emberek nem tudnak jelentkezni, mert úgysem vennék fel őket, hogy majd többen jelentkeznek mérnöki meg természettudományos szakokra... hát ez nem jött be, nem értem mi ez :) Amelyik szakot 2-nak jelöltem meg 60 ponttal csökkentették a ponthatárt. Egyszerűen szerintem nem mertek jelentkezni az emberek. Amúgy azon akadtam ki, hogy egy csomó helyen ugyanannyi a költséges ponthatár, mint az állami, szóval akik nem bíztak magukban és csak költségeset jelöltek meg, azok most nagyon ráfáztak.
8/9 rekrekrek válasza:
Igen, a jog ,pszichó, és a gazdasági szakokon kívül szinte minimum pont kellett.Botrány.Csak pénz legyen.
Sajnálom a 454 pontos jogost!Az igen ,együtt lesz a 240 pontossal.Hajrá!
9/9 anonim válasza:
a nyelvi szakok is emelkedtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!