Amit az egyetemek kiküldenek levelet (sikeres felvételi esetén) abban milyen dolgok lesznek benne?
Figyelt kérdés
Benne lesz a neptun kód is,meg ilyenek? Vagy csak a beiratkozás időpontja, a diákigazolvány igénylő lap, gólyatábor időpontja?2012. júl. 25. 13:26
1/6 anonim válasza:
Igen, ezek mind. Meg mindenféle plusz információ a suliról, a szervezeteiről, fontosabb események, kollégium, azokba történő jelentkezés stb.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszike,rendben. :) Mondjuk közben azt olvastam az egyetem honlapján,h az azonosítót a neptunra nekünk kell megcsinálni,de mindegy,majd írják,h mi van,hogy van.
2012. júl. 25. 14:27
3/6 anonim válasza:
A neptun kódot ők küldik, azt nem te találod ki, csak szerintem annyit írtak, hogy az első belépés után változtasd meg a felhasználó nevedet meg a jelszavad neptunon, mert először a kódod lesz az, és hogy ne tudják feltörni.
Amúgy a diákigazolvány- rendszer, ha jól tudom idén változni fog, és okmányirodában kell majd igényelni ( de ez nem 10%, majd ennek nézz utána)
4/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm még egyszer. Lehet akkor,h én olvastam vmit félre,mindenesetre köszi szépen nagyon. :)
2012. júl. 25. 15:15
5/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de be kell iratkozni a főiskolára? Ha például felvettek, de nem akarok mégse menni, akkor egyszerűen nem megyek el beiratkozni?
6/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz menni, akkor egyszerűen nem iratkozol be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!