Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BKF kommunikáció és médiatudom...

BKF kommunikáció és médiatudomány, levelező szak. Van itt valaki?

Figyelt kérdés
Ha esetleg mást is felvettek volna erre, vagy esetleg erre jár pár éve, nagyon megköszönném, ha feltehetnék pár kérdést :) Előre is köszönöm :)
2012. júl. 24. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"És tény és való, nem az iskolától, vagy a diplomától várom (csak) a csodát, hiszen úgy gondolom, tehetség kell hozzá és kitartás. "

Nem, elsősorban kapcsolatok kellenek.

Az lehet, hogy valamennyit tanulni is kell, de mit érsz a végzettséggel ha max. még takarítónak sem vesznek fel vele.

Amúgy újságíróí "fizetéses" állásra még kapcsolatok által sem lehet bekerülni.

Lásd: csökkenő példányszámok, rengteg ingyen író hobbi blogger stb.

Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? Lány vagy?

2012. júl. 24. 23:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, lány vagyok, 22 éves. Számomra döbbenet,amiket írtok, hogy "6-7 év buli", én valahogy nem tartom annak, hogy vizsgáznom kell, tanulni stb. Ráadásul mellett dolgozok, és én fizetem, így nem anyuci apuci által fizetett szórakozásként fogom fel. Tudom, most magyarázkodom, de eléggé zavaró, hogy ilyennek tűnök, mert idejelentkeztem.

Tudom, hogy a fizetéses újságíráshoz protekció is kell, de sok mást is fogok ott tanulni (illetve most már csak remélem),amiről úgy gondolom, hogy tetszene. (sajtószóvivő, PR-os) . Igen, tudom, tudom, tömekcikk lett ez a fajta szakma, de nem tudok mit tenni, ezek a dolgok érdekelnek. Eléggé letörtek a kommentek, de köszönöm a válaszokat és az őszinteséget.

2012. júl. 24. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:

11. újra!

"Eléggé letörtek a kommentek, de köszönöm a válaszokat és az őszinteséget."

Júúúj! Ne haragudj, de szerintem, jobb ha most szembesülsz ezzel mint ha rengeteg energiát és pénzt

rááldoznál erre, és utána derülne ez ki.

"de sok mást is fogok ott tanulni (illetve most már csak remélem),amiről úgy gondolom, hogy tetszene. (sajtószóvivő, PR-os) ."

Ezekhez megint csak kapcsolatok kellenek, valamint a rátermettség számít.

Inkább próbálj meg valami idegennyelvet tanulni. Most már egy sima recepciós álláshoz is ez kell, sajnos.

Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol most?

De még ezt oldalakon lehetne fejtegetni.

Amúgy közel laksz a képzéshez, úgy értve pesten laksz?

2012. júl. 25. 00:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem Pesten lakom, de nem messze. Magán bölcsiben vagyok gondozónő,ezt 4 éve csinálom, de szeretnék mást csinálni,úgy érzem, nem akarom ezt még 30-40 évig, ráadásul elég gyér a fizetés.
2012. júl. 25. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Kellenek a kapcsolatok, ez tény, meg kell sok gyakorlat is. Pont az a lényeg, hogy ne 6-7 év bulizásból álljon a főiskola (vagy ne csak abból), hanem használj ki már a Főiskola alatt minden adódó, gyakorlati és szakmai lehetőséget, mivel rengeteg ilyen van, csak sok hallgató nem használja ki, és akkor próbál kapkodni, amikor már végzett, az viszont már nagyon későn van...

A BKF-en van Karrier Centrum, tehetségműhely, és ezek pont mind arra valók, hogy gyakorlatban kamatoztasd a megszerzett tudást, és gyakorlatot szerezz, hiszen anélkül ma már lehetetlen elhelyezkedni. Az oktatók valódi gyakorlati szakemberek, tehát valós szakmai tapasztalatokat adnak át, nem csak elméletben beszélnek a dolgokról.

Szerintem ne keseredj el!

2012. júl. 25. 12:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen :) Igen, mindegyikről tudok, amiket írtál, tervezek is élni az összes lehetőséggel, végülis ezért jelentkeztem oda. És remélhetőleg nem 6-7 év, csak 3,5 :) :)
2012. júl. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!