A kollégiumba hétvégén ott szabad maradni? Lehet kérni az igazgatót? Vagy valahogy meg lehet oldani?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nincs ellátás és,hogy beszokták zátni?2012. júl. 22. 12:52
1/3 anonim válasza:
Ott lehet maradni. Ha középiskolás akkor max összeraknak titeket 1-2 szobában, mivel általában kiadják a szobákat.
2/3 anonim válasza:
A legtöbb ilyen helyen van lehetőség. Nálunk mindig volt mert volt olyan évem a suliba hogy minden szombaton is be kellett járnunk mert hamar kezdődött a nyári szünet a felújítások miatt és volt hogy 2-3 hetente mentem csak haza. Persze voltak olyanok is akik meg alapból nem mentek haza csak bent voltak, ezt ilyenkor kérvényezni kell hogy maradhass. A kolesz nem zár be mert ilyenkor turistáknak szokták kiadni mert olcsó, vagy olyanoknak akik levelezőre járnak egyetem, vagy fősuli és ugye nekik pénteken meg szombaton vannak óráik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 22. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!