Melyik középiskolába tanítják a legjobban a gépészetet, informatikát és az elktronika-elektrotechnikát?
Figyelt kérdés
persze magyarországon.2012. júl. 21. 19:04
11/15 A kérdező kommentje:
Hát én úgy gondolom hogy ha akarnék tudnék kitünő lenni de a mostani időben egy kicsit elhanyagoltam a tanulást és most megint rá szeretnék kapcsolni. amugy igen régen 1-5-ig kitünő voltam 6.ban már csak gyenge ötös 7.ben meg már 3-4közötti de inkább négyes
2012. júl. 24. 01:09
12/15 anonim válasza:
Ha jól sejtem, akkor most szeptembertől leszel nyolcadik osztályos, ezek szerint bőven van még időd eldönteni. Saját esetemből kiindulva én nyolcadik óta körülbelül négyféle irányban gondoltam továbbtanulni (többek között mechatronikai mérnök is szóba került), ezért lenne érdemes gimnáziumba, mert onnan még sok irányba tudsz menni anélkül, hogy hamar elköteleznéd magad. Szerintem gimnáziumban magasabb színvonalon folyik az oktatás, így onnan bekerülni is könnyebb lehet.
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 24. 01:49
14/15 anonim válasza:
Ti totál sügerek vagytok :) xd Hogyne lenen előny ha egy Szakközépből megy, nagyon is nagy előny .... Az meg h gimnáziumból mindenhova mehet, szakközépből meg nem, az is hülyeség, hát szakközépbe ugyan azt tanulja mint gimnáziumba, sőt annyival nehezebb is, hogy itt még az általános érettségi tantárgyak mellé tanulja a szakmai tárgyakat is. Miért lenne magasabb a pontja? Ugyan az a felvételi követelmény a gimnazistának, mint a szakközépiskolásnak..... Sőt szakközépiskolába még mehet szakmai versenyekre is, ami nagyon sok + pont.... Egyébként tapasztalatból beszélek, én is Gépészmérnöknek tanulok, és akik sima gimiből jöttek jóval többet tanulnak és szenvednek, mint aki szakközépből jött, és általában nem is teljesítenek annyira jól, mint aki 4 éve tanulja az alapokat, vagy rendelkezik egy technikummal... (Tisztelet a kivételnek....)
15/15 anonim válasza:
Azt meg h gimnáziumi szinten magasabb az oktatás, egyáltalán nem tartom reálisnak, én is szakközép suliba jártam, és 4.5-ös érettségi átlaggal végeztem, már pedig ugyan azt a z érettségit írtam mint a gimnazisták...(Matematikából és Szakmai alapozó tantárgyból emelt szintet tettem) Nem tagadom, hogy mondjuk pl. Biológiából, földrajzból, énekből, rajzból (sima és nem műszaki), jobb egy gimnazista mint én, de könyörgöm, ha valakit a szakmai terület érdekel, ezekkel kitörölheti a popóját.... (Mellesleg az irodalommal és a történelemmel is, csak mivel ez érettségi tárgy, ezt sajnos muszáj megtanulni....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!