Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a legjobb művészeti...

Melyik a legjobb művészeti középiskola Magyarországon képző művészeti szakon?

Figyelt kérdés

Lehetőleg ha nem budapesten van akkor jó lenne ha lenne kollégiuma. (ezt szépen leírtam xd) És ha leírtátok a suli nevét akkor majd írnátok tapasztalatokat vagy "érveket", hogy miért az a legjobb iskola. Köszönöm 14/L

Ezt annyira szépen és értelmesen leírtam, de mind1 remélem érthető azért.:'D

#Magyarország #középiskola #művészet #legjobb művészeti középiskola
2012. júl. 15. 03:12
1 2
 11/13 AliciaS válasza:
Szerintem a Képző-és Iparművészeti szakközépiskola.Budapesten van.De azért a Jaschik Álmos se olyan rossz, de nem is a legjobb.:)
2014. jan. 10. 19:06
 12/13 anonim válasza:
A Kós Károly koli is egyben, a kornyezet gyonyoru (botanikus kert), es az oktatas is nagyon jo.
2020. dec. 7. 09:20
 13/13 anonim válasza:
A Kós Károly nagyon ott van, ket eve jarok ide, csaladias hangulatu,sok programmal, e mellett buszkelkedhetunk egy gyonyoru botanikus kerttel, ahova kijárunk rajzolni, fotozni. Csak ajanlani tudom.
2021. jan. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!