498 pont elég lesz SZTE-ÁOK-ra? Nagyon izgulok!
Figyelt kérdés
Biológia érettségim 100%, kémia 99%. Mindkettő emelt.2012. júl. 13. 18:51
2/14 anonim válasza:
Sajnálom, de el kell hogy keserítselek. 499 ponttól vesznek fel az orvosira. Jobban kellett volna tanulnod. De nem baj, jövőre még megpróbálhatod.
3/14 anonim válasza:
Hát, ezt elrontottad. Ősszel még újra érettségizhetsz. Ne add fel!
4/14 anonim válasza:
501 alatt senkit nem vesznek fel:(((((( de kis béna vagy:((
5/14 anonim válasza:
Én is izgulnék. Tuti nem hinnék el, hogy ilyen emelteket csinált vki, és kizárnának
6/14 anonim válasza:
kb. 1 hete még sote -áokra (!!!) akartál ennyi ponttal bejutni. Nagyon unatkozol?
7/14 anonim válasza:
Legközelebb a PTE vagy a SZOTE lesz?
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi DOTE-t akartam írni a SZOTE helyett.
9/14 anonim válasza:
Pff...de sz*ar vagy. Nekem az összes ismerősöm 500 ponttal megy.
10/14 anonim válasza:
Trollkodunk-trollkodunk?? Aki 498 pontot ér el, az emelt biosza 100% és a kémiája 99% az nem ember, hanem a földönkívüliek álltal, emberi testben közénk küldött kém, szóval gyanus vagy! Már csak az a kérdés hogy mikor akarjátok elpuszítani a föld bolygót? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!