töri szak...még ha talán az ELTE-n végeznéd el, akkor lenne normális lehetőséged a munkára...de így full 0
2012. júl. 12. 23:36
2/8 A kérdező kommentje:
Olyanok véleényére vagyok kíváncsi akik ott tanulnak. Nekem amiket olvastam nagyon tetszik az iskola! :)
2012. júl. 13. 11:19
3/8 anonim válasza:
Több ismerősöm is EKF-es. Páran végzettek is. Ha Egerben akarsz elhelyezkedni, akkor lesz munkád, ha nem akkor nehezen. Illetve törivel még Egerben se nagyon, csak ha kiemelkedő vagy.
2012. júl. 13. 17:01
4/8 anonim válasza:
Mindenhol lehúzzák a btk szakokat, de ezzel nem szabad foglalkozni. Ha történelemre szeretnél menni, akkor ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Lehet,hogy tényleg nem lesz olyan könnyű elhelyezkedni, vagy nem leszel belőle milliomos, de azt fogod csinálni, amit szeretsz.
Különben én úgy tudom,hogy Egerben elég jó a történelem. Ezért szeretnék én is odamenni. :)
2012. szept. 2. 19:10
5/8 anonim válasza:
A bölcsész diplomákat sajnos nem értékelik annyira, mint amennyire kellene, én legalább is így látom. Az EKF egy nagyon jó, színvonalas felsőoktatási intézmény. Bár én nem történelem szakos vagyok, de vannak töris ismerőseim, és úgy látom, hogy sokat tanulnak, és elég pengék a témában. Hallottam már olyat is más suliról, hogy a töri szak ott kifejezetten szar, nem nagyon kell tanulni...
2012. okt. 28. 11:40
6/8 anonim válasza:
a bölcsész diplomák pont annyira vannak értékelve amennyit érnek (kb semennyit)
2012. okt. 28. 20:46
7/8 anonim válasza:
Mégis miért gondolod azt, hogy a bölcsész diplomák semennyit sem érnek? Tudod egyáltalán, hogy melyek a bölcsész szakok? Vagy csak úgy dobálózol ezzel...
2012. okt. 29. 10:02
8/8 anonim válasza:
EKF-en vagyok történelem szakos. Életem legrosszabb döntése volt. Ha tanár akarsz lenni, akkor van esélyed, történészként semmi (ha csak nincs protekciód). Régészet szakirány itt nincs + más se, sima alapképzés, ami semmit nem ér.
Az iskola tanárképző volt, és ezt hangsúlyozom, csak akkor gyere ide, ha tanítani akarsz. Más körökben egy noname hely :/ más intézményben mesterképzésre se szívesen vesznek át, ha látják, hogy itt végezted az alapképzést...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!