Milyen füzetek kellenek 7. osztályban föciből, kémiából, etikából, fizikából, bioszból? és 8. osztályban ugyan ezek a füzetek kellenek?
Föci: Sima vonalas
Biosz: Vonalas vagy sima (rajzokhoz jobb a sima)
Kémia,fizika: Kockás
Etika: ???
Amúgy szerintem még ráérsz vele gondolkozni :D
Ja és 8. osztályban is ezek kellenek.
Szerintem várd meg, hogy a tanár az első órán elmondja, hogy milyet akar. Vannak tanárok, akiknek persze mindegy csak legyen szépen vezetett, de vannak, akik csak a simát vagy csak a vonalasat fogadják el. Ha jól emlékszem nekünk földrajzból füzetünk sem volt, mert mindig a munkafüzetben dolgoztunk. Kémiából nekünk csakis a sima volt megengedett, fizikából csak a négyzethálós. Etikánk nem volt.
Szóval várj még vele, mert ez nagyon tanárfüggő.
Kémia, fizika: négyzethálós (NEM KOCKÁS, mert a kocka egy rohadt térbeli alakzat!!!)
Föci, etika: sima vonalas.
8.ban meg mi a fenének kellene másmilyen? Ennyire nem bonyolult az iskola...
föci: sima(térképeket mi rajzoltunk sokat... meg beragasztottunk mindenféle képet)
kémia: kockás... egyenleteket abba bele írni könynebb
fizika kockás biosz vonalas
Nálunk:
kémia: sima füzet, vegyél vastagabbat, nekem nagyon hamar betelt :D
földrajz: sima legyen szerintem, mert sokat kell rajzolni, diagramokat készíteni
fizika: négyzetrácsos, számolás miatt
biosz: vonalas vagy sima :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!