Mit hallottatok a budapesti Drégelyvár szki pincér tanfolyamáról?
Figyelt kérdés
Tudnak-e állást biztosítani? Milyenek a tanárok,iskola nehézség stb...2012. júl. 4. 17:00
1/5 anonim válasza:
üdv! ez engem is érdekelne. érettségi utáni első okj-s képzésre mennék oda, de egyre inkább visszarettentenek az interneten található vélemények. Csak nállam az a különbség, hogy ingyenesre mennék, mert persze nem fizetnék érte ezek után, de csábító, hogy 5 hónap alatt meglenne a szakmám, még ha nem is adnának utána munkát. kíváncsian várom kapsz-e választ.
üdv!
2/5 A kérdező kommentje:
én is ingyenesre mennék,mert jónak tűnik.. azért kérek vélemény,mert szabolcsi vagyok
2012. júl. 5. 01:46
3/5 anonim válasza:
Mindenki hagyja a fenébe azt az iskolát, és igen amiket olvastok az oldalon és akárhol negatív véleményeket, az mind igaz,én oda járok egy éve, de átfogok iratkozni. Én is ingyenesen vagyok hisz 19 vagyok,még nem töltöttem a 20 at, és cukrász szakon vagyok. Borzalom az iskola, hagy ne kelljen részleteznem, kamu hazug banda, .......
5/5 anonim válasza:
üdv megint! én szolnoki. az a helyzet, h engem leginkább az vonz, h adják oda a végzettséget, nem az h mit tanítanak... te döntöttél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!