Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi esélyem van így bekerül...

Mennyi esélyem van így bekerülni a budapesti Veres Pálné Gimnáziumba?

Figyelt kérdés

4,5 az átlagom. Kilencedikes vagyok, eddig nyolcosztályos gimibe jártam, de szerencsére pont van nekem megfelelő szak.

Érdemes ide átjelentkezni egyáltalán? Az iskolák rangsorában több mint 10 hellyel van előrébb, mint a mostani sulim, de hallottam pár elég rossz dolgot a szintcsökkenéssel kapcsolatban.

És még egy kérdés: Mennyire fektetnek hangsúlyt a művészeti tárgyak oktatására? Tudom, hogy ez nem ilyen típusú suli, de nekem ez azért fontos.

És esetleg aki oda jár: Milyen suli? Szeretsz oda járni? Milyen a hangulat, a közösség?:)

2012. jún. 28. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Oda jártam, nekem nagyon tetszett.

A közösség és a hangulat verhetetlen, ez biztos.

A "művészeti" tárgyak oktatása annyira nem volt (szerintem) extra egyáltalán.

De már jó pár éve volt, amikor végeztem.

2012. jún. 28. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:) és ezzel az átlaggal átvennének szerinted?
2012. jún. 29. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!