Bizonyítvány osztásra lehet teljesen fehérbe menni?
Figyelt kérdés
Fehér miniszoknyába szeretnék menni és fehér felsőbe, természetesen elegánsan. Vagy nagyon kötelező a fekete fehér?:/2012. jún. 28. 15:26
2/6 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha a többiekhez öltözöl.
3/6 A kérdező kommentje:
többiek sem mennek fekete fehérbe csak 1-2-en, azért nem akarok abban menni amiben érettségiztem, mert az sem blúz hanem fehér felső, meg egy nagyon csúnya fekete szoknya, itt lesz fotózás is és azért akartam volna másban menni. Nem volt az osztályunknak egységes ruhája, mert levelező tagozat vagyunk, szóval nem várják úgy el
2012. jún. 28. 15:42
5/6 HorJencs válasza:
Szerintem nyugodtan mehetsz teljesen fehérben! Én is úgy mentem, nem tettek rá megjegyzést sem az osztálytársak, sem a tanárok.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 28. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!