Ha magánovodát szeretnék nyitni, ahhoz is kell ovodapedagógiai végzettség, és közintézményvezetői is?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 12:40
1/2 anonim válasza:
Az óvodapedagógiai nem ártana, már csak azért se, mert én sem küldeném olyan óvodába a gyermekemet, ahol nincs kellő hozzáértés a felügyeletéhez, neveléséhez.
Szerintem a közintézményvezetőiből sem lehet baj, ha van. Bár, ha magánóvoda, akkor az már nem közintézmény.
Tipp: Ha kiírod majd a kapura az óvoda nevét, akkor ne ovodát írj, hanem óvodát, mert ha arra járok, akkor bemegyek és ki nevetlek, hogy te akartál óvodát nyitni, te, aki le sem tudod írni.
2/2 anonim válasza:
Nem szoktam beszólogatni, de most az egyszer..Kérlek szépen. Óvoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!