Mennyire nehéz mesterképzésre bekerülni?
Figyelt kérdés
bölcsészszakokra gondolok elsősorban,de más vélemény is érdekel2009. júl. 7. 22:17
1/5 anonim válasza:
hát, maradjunk annyuban, h ha éppen átcsúszol akkor elég nehéz. szakonként 8-10 ember megy tovább
3/5 A kérdező kommentje:
Éppen átcsúszást a tárgyakra,vagy a szakdogára érted?Ha valakinek szar az átlaga,de be akar kerülni mit tud csinálni?Lehet többször felvételizni?Én még nem tartok ott,csak érdekel.
2009. júl. 7. 23:52
4/5 anonim válasza:
lehet többször persze. anyukám orosz szakon végzett már több, mint 20 éve és megy mesterre:) vagyis tervben van.
mindennek jó kell lennie, átlag 4,5 felett ha lehet. nekem az BsC bőven elég:D
5/5 anonim válasza:
Ez annyira gáz, hogy itt állok 16 évesen és most kell főiskola után néznem és most kell kalkulálnom, hogy az elkövetkezendő 10 évben hogy tanuljak... Valahogy áldom az agyam, hogy rászántam némi időt (elég sokat), hogy utána nézzek az iskoláknak.. Bölcsészetiből átkell mennem a mesterfokún, hogy utána még elvégezzek 3 iskolát!! (Y) Asszem bezárom magam 1 évtizedre vmi nagy könyvtárba..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!