Ha valaki idén felvételt nyer egy szakra, és jövőre egy másikra, és kettő szakra jár (felvételi tájékoztató könyv útmutatása szerint), akkor az óráit hogy rakja össze? Egyik félévben ide jár, másikban oda? Vagy összeigazítja az órarendjét?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 15:14
11/16 A kérdező kommentje:
Hát, az a baj, hogy elég sok könyvkiadóhoz inkább protekció kell. Ezért is szeretnék magyar szakra járni: a kapcsolatok miatt. Úgy gondolom, ha író lennék, vagy bármi, nem jönne rosszul.
Egyébként köszönöm a sok segítséget.
2012. jún. 23. 17:18
12/16 A kérdező kommentje:
Volna még egy kérdésem, ha már itt tartunk. Lehet, hogy külön kellene feltennem. Láttam olyasmi OKJ-s képzést, hogy könyvkiadói szerkesztői munkatárs, vagy hasonló megfogalmazás. Vajon az ér többet?
2012. jún. 23. 17:18
13/16 anonim válasza:
Szerintem inkább az irodalom. A Könyv- és lapkiadó szerkesztő munkatárs a helyesírási hibákat javítja, az adatokat ellenőrzi.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát ott sok dolog volt felsorolva. De oké. Akkor azt hiszem, irodalommal kezdek, és az angolt fölveszem következő évben. Illetve: jövőre nem változhat az angol ugye? Úgy értem, oda már idén is kötelező egy emelt érettségi, akkor az jövőre nem változik, ugye? Mert mondják, hogy mindenen 1 emelt kell majd jövőre.
2012. jún. 23. 19:35
15/16 anonim válasza:
Végül is valóban több dolog is van ott, de mind olyan "kiegészítő" munka, csak ilyen apróságok.
Az emelt érettségi jövőre is kelleni fog anglisztikára.
16/16 A kérdező kommentje:
Aha, igen, azt értem, csak úgy értettem, hogy mivel az már idén is kötelező, ezért ott nem lesz változás, mert a meghozandó lépés már érvényben van.
Köszönöm az összes segítségedet!
2012. jún. 23. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!