Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen budapesti gimnáziumokat...

Milyen budapesti gimnáziumokat ismertek? (részletek bennt)

Figyelt kérdés

...jó biológia-fizika-kémia tagozat(ok) van(nak)? Személy szerint nem akarok egy Apáczai-féle versenyistállóba menni, de nem is szeretném, ha hülyegyerekek vennének körül, szóval egy középutat szeretnék :)

(Orvosnak készülök)

2009. júl. 6. 17:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na végre, egy olyan iskola, ami pont jó nekem! :)

Ha jól vettem észre, ez az iskola nem tűnik egy igazán durva elitképzőnek, de azért törekednek arra, hogy a "minőségit" vegyék csak fel. Iwiwen is megnéztem, egész szimpatikus arcok járnak oda, lehet, hogy a jövőre igen előkelő helyen lesz a rangsoromban :P

Köszi szépen!

(természetesen még várok más gimiket is! :D)

2009. júl. 7. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Az Apáczait ajánló vagyok.

Az "A" osztály fele matek-fizika tagozatos, a másik fele a komplex természettudományi tagozat. (Évtől függően kb 16-16 diák).

A komplex természettudományi tagozaton emelt óraszámban és igen magas szinten tanulják a kémiát, a biológiát és a fizikát. Ha színvonal tekintetében a középszintet keresed, ez nem az! A legmagasabb szintű oktatást kaphatod, itt a határokat a diákok tudásvágya és képességei szabják meg.

Ugyanakkor liberális, jó hangulatú, nagyon odafigyelnek mindenkire. Egy életre szóló élmény! Vidékieknek az iskola épületében kolesz is van.

2009. júl. 7. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A Leöveyt ajánló vagyok: örülök, hogy megtetszett az iskola:) én term.tudos vagyok és nagyon jól választottam. Az oktatás pont megfelelő lenne számodra. Az Apáczairól vannak rossz tapasztalataim, ugyan nem személyesen, hanem exbarátom járt oda komplex term.tudra és nagyon ki volt készülve. Volt olyan éjszaka, hogy nem aludt, sőt ez egész rendszeres volt nála, pedig ő minden volt csak nem buta. Lehet, hogy a társaság jó, és az oktatás is magas színvonalú, de a Leöveyben is megvan majdnem ugyanez, csak ott azért időd is akad pihenni. :)
2009. júl. 7. 20:43
 14/14 anonim válasza:
Nem értem miért állitja be mindenki versenyistállónak az Apáczait. Nagyon jó iskola. A kémia tanitás különösen jó. Nyelvek nincsenek tagozatokhoz kötve. Akár még kinait is lehet tanulni. Napi 2-3 óránál soha sem tanulok többet de a hét nagyrészén semmit sem tanulok. (ezt persze soha senki sem hiszi el, mert az átlagom egész jó..) Ha valaki nem ragaszkodik görcsösen ahhoz hogy minden órára felkészüljön és csak jó jeygei legyenek, hanem kicsit lazábban veszi a dolgokat, és csak nevet a sok magolóson akkor nagyon jól érezheti magát ebben a suliban. Én ajánlom. (Hozzáteszem én csak a nyolcadikba járok még és nem részesülök a jó kémia tanitásban mert hülye vagyok hozzá)
2009. dec. 3. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!