Bourne kérdése:
Egyetemre, illetve főiskolára, mikortól lehet pótfelvételizni? Ezek a helyek mind fizetősek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 23:46
1/7 anonim válasza:
Nem tudom mitől lehet pótfelvételizni, de azt tudom, hogy mit fizetős.
3/7 A kérdező kommentje:
Na f*ck:(
2012. jún. 19. 11:22
4/7 anonim válasza:
Augusztus legelején fogják meghirdetni a pótfelvételit, de pótfelvételin csak egy szakra lehet jelentkezni. Néhány helyen már fent van a honlapon a pótfelvételi nyílt nap is, arra mindenképpen érdemes elmenned:
5/7 A kérdező kommentje:
4/4 köszönöm szépen.
2012. jún. 19. 16:46
6/7 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, hogy fuck. Két éve nem csináltam semmit, dolgoztam fél évet, meg tengtem-lengtem, levelező, satöbbi, idén csináltam egy emelt törit abban a hitben, hogy két emeltért meglesz a 100 pluszpont, és ma tudtam meg, hogy alaposan félrenéztem a dolgot, és cseszhetem. ^^ Én is pótfelvételin gondolkozom már most, de mivel anyagilag mocskosul nem állunk jól, ezért abban sem nagyon tudok gondolkozni, hát ez van. Van, aki szív, van, aki még nagyobbat szív.
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem, akkor neked is összejön valami. Mondjuk munka mellett, sem olyan egyszerű a levelező, szerintem.
2012. júl. 23. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!