Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz a Szent-Györgyi...

Mi lesz a Szent-Györgyi Albert középsulival Szombathelyen?

Figyelt kérdés
Már bezárt az iskola 1-2 éve. Volt minden találgatás, hogy mi lesz. De eddig semmi konkrétról nem tudok.

2012. jún. 16. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:

A média és dráma tagozat a KDG-be került, az egészségügy a telekibe, a tesi meg asszem a NLG-be.

Különben erről az egészről az a véleményem, hogy eléggé megszívták a diákok. Talán a tesisek jártak a legjobban. Viszont az egészségügy a telekibe?! Ők jól megszívhatták, mert azért a telekibe kicsit lejjebb van a színvonal, vagy hogy is mondjam.

2012. jún. 26. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

bezárt és ahogy írta az előző szétosztottak minket..

egészségügyin voltam ott(Y)

2012. jún. 27. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezeket mint tudtam, de nem ez volt a kérdés. Mivel hogy itt lakok től kb. 20-25m-re. De arra voltam kíváncsi, hogy valamit alakítanak-e belőle pl. irodát vagy így hagyják.?!
2012. jún. 27. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem úgy tűnik hogy lesz belőle vmi, de sztem le is szarják az már nem lényeg nekik ... de feltételezték hogy hajléktalan szálló lesz, esetleg bevásárlóközpont..
2012. jún. 29. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Hajléktalan szálló csak nem lesz a lakótelep közepén majdnem és a bölcsi/óvoda mellett, de azt viszont leszavazták szerencsére! Egy bevásárlóközpont jó lenne mert ami itt van mach az borzalmas egy bolt..a kisbolt az még oké de viszont az már picit drága. De hallottam hogy a mach helyett lesz valami.
2012. júl. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!