Budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam eléggé tapadnak ott az idegen nyelvre, ami nekem nagyon fontos lenne...
érdemes lenne-e oda átiratkoznom?
2012. jún. 13. 14:45
1/2 anonim válasza:
Nekem is a nyelvek voltak a fontosak, oda jártam...hát..őszinte leszek: a francia tagozaton megtanítják a francia nyelvet elég jól. Viszont nekem a hangulat sosem tetszett, egyrészt mert maguk a fr.tanárok lenéző sznobok, pikkeltek rám, mert más nyelveket is szerettem és nem csakis kizárólag a franciát...ezen kívül a nulladik év után felveszel plusz egy nyelvet, de kb az összes ilyen nyelvi csoport lazsálós, csiga lassú, mivel én szeretem a nyelveket én kb megőrültem ebben a haladási tempóban. Egyedül hamarabb megtanulok egy nyelvet komolyan...sok nyelvvel hirdeti magát az iskola, abból.2t választasz, ami jól hangzik, de sajnos minőségről nincs szó. Én nem ajánlom azt az iskolát..
2/2 anonim válasza:
A Kölcsey régebben színvonalasabb iskola volt. Franciából még most is az egyik legerősebb az országban, de a színvonal tényleg egyre csökken sajnos. A második nyelv oktatása tényleg elég nevetséges.
Ha érdekelnek a nyelvek, ajánlom pl. a Szent László Gimnázium olasz két tanítási nyelvű tagozatát, vagy még esetleg a Károlyi Mihály spanyol tannyelvű gimnáziumot. Ha viszont mindenképpen a francia érdekel, akkor Budapesten marad a Kölcsey. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!