Szóbelin a 2-eshez szükséges 5 pontot a feladatból is meg lehet szerezni?
Tehát ha esetleg a tételt nem tudom,de a feladatból szerzek 5 pontot,érvényes lesz a szóbelim,és megkapom a 2-est,ha az összpontszámom 30 feletti (20% feletti) lesz?
OKJ-ra megyek,így nem kell jó érettségi,csak a 2-es kell minimum.
Én azt mondom, hogy általában a tanárok sem buktatásra mennek, úgyhogy ha a minimális igyekvést látják benned, segíteni fognak a minimum elérésében.
Ám nem értem, milyen feladatra gondolsz, nálam nem volt minden szóbelin külön feladat, csak emelten.
Töriből ha kapsz forrásanyagot a tételhez, mindenképp összehadoválsz valamit.
Magyarból ugye két tételt húzol, ott maga a nyelvtantétel lehet feladat. Abból húzhatsz egyszerűt és nehezebbet is. Szerintem könnyen összeszedhető az 5 pont, csak minimum kapisgáld a témát (aka nézz bele a tételekbe).
Angolon csak beszélj valamit, reagálj legalább egy félmondattal a kérdésekre, hogy lássák, érted, amit mond a tanár.
Kémiából én nem érettségiztem, de ha abból mentél, gondolom, valami sejtésed azért van a tételekről a ketteshez. Legfeljebb kérdezniük kell, ha magadtól nem jut eszedbe semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!