Akik idén orvosira jelentkeztek, hány pontjuk lesz körülbelül?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 23:02
21/41 reptoid válasza:
Benned legalább meg van a hivatástudat.
Belőlem úgy lesz orvos, hogy sose akartam igazán az lenni, most se akarok.
22/41 A kérdező kommentje:
Akkor miért leszel az?
2012. jún. 14. 22:26
23/41 anonim válasza:
Egész életemben az akartam lenni,hát remélem sikerül.
24/41 reptoid válasza:
Nem igazán vonzott annak idején semmi se. Aztán anyám, apám orvos, valahogy adta magát a dolog. Nem forszírozták ők sosem, még utalást sem tettek rá, szóval nem miattuk volt :D Valahogy jobb ötlet híján maradt ez, aztán meg ha már belevágtam, akkor be is fejezem, úgy voltam vele.
Most könnyen lehetne mondani, hogy féltem megvalósítani az álmaim, stb., de más ötlete se jutott eszembe, szal...
26/41 A kérdező kommentje:
Azért hátha ha majd dolgozni fogsz megszereted. És milyen orvos akarsz majd lenni?
2012. jún. 14. 22:33
27/41 reptoid válasza:
Hát, ahogy mondani szoktam néha összeakadt nyelvvel: semszebész :D
28/41 anonim válasza:
Én gyógyszerészre járok és a gyógyszerészek nem emberek az tuti:):)Én ezért írtam hogy elgondolkodtató:)
29/41 anonim válasza:
nekem most van 436 pontom,de ha jól sikerült a biosz szóbelim lehet akár 442 is.az állatorvosira szeretnék menni,de kb mindenki azt mondja,h tegyek le róla,mert semmi esélyem,h felvegyenek:( úgyh most összetört álmokkal ülök:(
30/41 anonim válasza:
442 ponttal nincs esélyed:)Ugyan már ez nagyon szép teljesítmény,biztos vagyok benne,hogy 435 felett már felvesznek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!