Melyik szakot kell megjelölni a Corvinus Egyetemen ha Entomológiára akkarok menni? (rovartan)
passz, azt nem tudom.. talán sulit kellene megérdeklődni. A tippekben sem vagyok biztos, csak azért gondolom így, mert olvastam Bozó Csabáról még régebben és ő itt tanult Szegeden bioszon még annó és ő rovartani szakértő lett, viszont nem tudom, h miket tanult még. Van több cikk is róla, csak nem tudom már pontosan hol, de találkoztam már a nevével több helyen, mert amúgy én is biológia szakon vagyok, csak én SZTE-n, meg én mikrobiológusnak tanulok (vagys még bsc-n vagyok, majd mesterképzésnél arra szakosodok), mert én meg igazságügyi biológus akarok lenni. De itt egy cikk, olvasd el, nekem nincs időm, hátha benne van miket tnault:P
4 válaszoló:
Miylen az az igazságügyi biológus?:D
(előző voltam)
Ha nézel krimiket, akkor láthatod, hogy mit csinál az igazságügyi biológus. Olyasmit, mint az igazságügyi orvosszakértő, sőt, szerintem az egyiknek a feladatköre átfedi a másikét is.
Keresgéltem, de sem Entomologia BSc, sem Entomologia MSc nem létezik a Corvinuson. De linkelek 2 oldalt, ezeket nézd meg:
és
Üdv.: polarbeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!