Muszáj elmenni emelt szintű szóbelire ha már van közép szintű érettségim, de azt előrehozottként csináltam meg?
Holnap lesz az informatika emelt szóbelim, de annyit nem tudnék javítani a közép szintemhez képest, hogy megérte volna készülni. A középszintű informatikát tavaly csináltam meg előrehozottként (most végzek/végeztem). Ha holnap nem megyek az informatika szóbelire, akkor megbukok. Ez azt jelenti, hogy a középszintű érettségimet sem számítják be, amit előrehozottként csináltam, tehát bukom az egész érettségit és nem felvételizhetek felsőoktatásba?
Azért kérdezem, mert a tanáraim azt állították, hogy akkor bukom az egész érettségit, mert előrehozott jegyet nem írnak be. Ez tényleg így van?
Köszönöm a választ!
A tanáraid kamuznak, hogy elmenj szóbelire is.
Az érettségi bizonyítványod kiadásának feltétele, hogy meglegyen a 3 alaptárgy (magyar, matek, töri), egy idegen nyelv, plusz egy választott. Neked ez az ötödik már az infó közeped. Innentől kezdve megkapod a bizit, az emelt infó sem tünteti el a közép infódat.
Mindezektől függetlenül én elmennék szóbelizni a helyedben, ki tudja mi lesz.
:D:D hehehh:D én is ezen őrlődöm.... pontosan ugyanez a helyzet,pont infóból..!:D
végül elmentél? mit húztál?
én sajnos már olyan szinten le***rom...mikor megtudtam az írásbelim eredményét,felhagytam a tanulással... remélem azért 3%-ot csak eltudok motyogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!